EU-VAALIT OVAT TÄRKEÄT TASA-ARVONKIN KANNALTA

18.4.2024

Hämeen Kokoomusnaiset haluaa muistuttaa, että kesäkuussa käytävät Euroopan parlamentin vaalit ovat merkittävät niin Suomen kuin koko Euroopan kehityksen kannalta. Vaalit tarjoavat mahdollisuuden vaikuttaa EU:n politiikkaan ja lainsäädäntöön niin, että ne heijastavat paremmin kaikkien kansalaisten tarpeita ja näkemyksiä.

Erityisen tärkeänä Hämeen Kokoomusnaiset pitää naisten ja tyttöjen tarpeiden ja näkökulmien huomioimista ajassa, jolloin naisvihaa lietsovat äänenpainot ovat voimistuneet etenkin sosiaalisessa mediassa. Äänestämällä voimme valita edustajia, jotka ovat sitoutuneet edistämään tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta kaikilla elämänalueilla.

Äänestäminen on kansalaisvelvollisuus. Mutta enemmän kuin velvollisuus, äänestäminen on myös oikeus ja tilaisuus vaikuttaa EU:n politiikkaan, sen suuntaan ja myös tärkeänä pitämiimme arvoihin. Hämeen Kokoomusnaiset toivoo, että kesäkuussa Euroopan parlamentin jäseniksi valitaan merkittävä joukko edustajia, jotka jatkossakin edistävät eurooppalaisia arvoja: vapautta, ihmisarvon ja ihmisoikeuksien kunnioittamista, kansanvaltaa, tasa-arvoa ja oikeusvaltioperiaatetta.

Tulevissa vaaleissa voidaan rakentaa parempaa ja oikeudenmukaisempaa Eurooppaa kaikille sen kansalaisille. Tärkeää on, että Suomen ääni Euroopassa on jatkossakin aktiivinen, EU:n yhtenäisyyttä lujittava ja jokaisen yksilönkin turvallisuutta vahvistava.

Hämeen Kokoomusnaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Janakkalassa 17.4.

Lisätietoja:
Teresa Rautapää, puheenjohtaja
teresa.rautapaa@gmail.com